Rólunk | Liza Snack Kft.

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció


Rólunk

Rólunk

Cégünk 1985-ben családi vállalkozásként alakult és kezdte el tevékenységét. Az eltelt több, mint negyed évszázad alatt fokozatosan bővült termékpalettánk és beszállítóként egyre több üzletlánc ellátását valósítottuk meg és valósítjuk meg a mai napig is.

Több mint 35 éve!

Cégünket már a kezdetektől a növekedés jellemezte, ezért 1991-ben szükségessé vált a cégforma átalakítása, LIZA KFT. néven Korlátolt Felelősségű Társasággá alakultunk.

 

Fő profilunkat az élelmiszeriparban hosszú ideig a KUKORICAPEHELY (kuki), gyártása és forgalmazása határozta meg. Ezt kibővítve, erőfeszítéseinknek és jó eredményeinknek köszönhetően ma már több termékünk van jelen a piacon, többek között a sikertermékeink a PÖRCÖK, RÖFI ROPI, BURGONYA SZIRMOK, és a különböző SNACKEK.

 

Folyamatos fejlesztésünknek köszönhetően 2016-ban már többféle ízesítésű PÖRC-cel is büszkélkedhetünk, melyek már majdnem az ország teljesen területén elérhetőek. Folyamatosan törekszünk arra, hogy kövessük a változó vásárlói igényeket, így az új termékinkkel az egészségesebb ropogtatnivalók irányába indultunk el.

Reform ropogtatnivaló: Az elmúlt évben folyamatosan bővítettük a sertésbőr alapú termékeink kínálatát. A mára már slágerterméknek számító Röfi Ropi mellett, egy teljesen új termékvonallal jelentkeztünk. A Röfi Ropi a népszerűségét a glutén és szénhidrát mentességének köszönheti. Ezen előnyös tulajdonságai miatt tökéletesen beilleszthető a manapság divatos szénhidrátmentes és paleo étrendekbe is. Ezen kívül testépítés mellé is kiválóan alkalmas, magas fehérjetartalma miatt.

 

Az új termékvonalat az ízesített Pörcök jelentik, melyekkel változatosságot hoztunk a sült sertésbőr megszokott ízvilágán túlmutatva. Ezekre a termékekre is jellemző az alacsony szénhidrát tartalom, illetve a laktóz és glutén mentesség is. Ezzel remek alternatívát nyújtva azoknak, akik számára az átlagos burgonya alapú ropogtatnivalók nem fogyaszthatóak különböző ételallergiák miatt.

Alapítva 1985-ben

Üzemeinkben gyártott termékeink hazai forgalmazását saját tehergépjármű-parkkal biztosítjuk. Igyekszünk a jövőben tovább bővíteni a termékpalettánkat, mind az egészséges ropogtatnivalók, mind a klasszikus értelemben vett snackek tekintetében. Szeretnénk a hazai és külföldi piacon is minél szélesebb körben elérhetővé válni, és ezzel párhuzamosan növelni a piaci részesedésünket.

 

Magyarországon megszerzett magas pozíciónkat kihasználva, a Liza Snack Kft. fő célja a vevők érdekeit szem előtt tartva a legjobb minőségű áruk előállítása. Ennek érdekében folyamatos laboratóriumi ellenőrzéseknek vetjük alá az alapanyagainkat és a késztermékeinket. Tovább dolgozunk az előrehaladás, a növekedés érdekében, hogy minél magasabb színvonalú termékeket kínáljunk vásárlóink részére. Mára már a külföldi piacon is megtalálhatóak termékeink.